+31625100264 info@brigittears.nl

Storyteller

In de kern ben ik storyteller. Als auteur, journalist, contentmaker, experience designer en in mijn marketing zoek ik altijd naar het bijzondere verhaal. Mijn onderwerp avontuur heeft alles met storytelling te maken: ieder verhaal is een avontuur, en aan ieder avontuur kleeft een verhaal. De ‘call to adventure’ en de uitdaging maken daar een belangrijk deel van uit.

Met storytelling breng je een boodschap, idee of ervaring op een boeiende en betekenisvolle manier over.  Daardoor voelt het publiek zich meer betrokken en emotioneel verbonden. Storytelling helpt ons de complexe wereld eenvoudiger en begrijpelijker te maken, waardoor de boodschap duidelijker en impactvoller wordt. Bovendien bevordert het authenticiteit en vertrouwen, wat belangrijk is als je goede relaties wilt opbouwen en anderen wilt overtuigen. Storytelling verbindt en inspireert.

Iedereen kan het leren

Storytelling is een kunst en vaardigheid die iedereen kan leren, ook jij. Ik geef regelmatig lezingen en workshops over storytelling, onder andere van de Masterclass Reisverhalen Schrijven van National Geographic en verschillende bedrijven en organisaties. Op Breda University of Applied Sciences ben ik o.a. docent in storytelling.

Wil je meer van me lezen?

Dat kan uiteraard hier op deze website of anders neem een kijkje op Alice goes Wild. Mijn platform vol avontuur.

 

Wil je meer weten?

Neem contact met me op.